Boleh saya tahu..

Adakah anda mendapat duit setiap bulan selama Ibu, Ayah, Adik beradik, suami, isteri, anak, saudara mara, dan kawan-kawan anda menggunakan henfon? Dengan simkad Tonewow, anda akan mendapat duit setiap kali mereka topup. Bukan itu sahaja, malah pendapatan anda terima adalah pasif setiap bulan.

Setiap kali mereka topup, setiap kali itu anda di bayar komisen. Komisen itu adalah duit! Sudah berapa puluh tahun mereka guna henfon, anda lansung tidak dapat apa-apa. Yang menjana keuntungan hanya taikun-taikun telco sahaja seperti celcom maxis, digi dan umobile. 

Adilkah di situ?

JANA PENDAPATAN DENGAN SIMKAD

Bisnes yang paling simple dan menguntungkan. Anda boleh jadikan simkad Tonewow ini sebagai pendapatan sampingan.

Perkenalkan simkad Tonewow kepada rakan anda dan anda akan dapat komisen setiap kali rakan anda topup.

Selama mana mereka menggunakan simkad Tonewow, selagi itulah anda dapat komisyen.

MENGAPA TONEWOW

Ianya bukan sekadar simkad biasa, tetapi ia juga mempunyai kelebihan yang tiada pada simkad lain. Simkad ini boleh buat panggilan, sms dan internet seperti simkad lain. Apa yang membezakan nya?

SIMKAD BIASA

  • Boleh SMS, Panggilan dan Internet
  • Boleh Proses Kekalkan Nombor Lama
  • Tidak Menggunakan 4G+
  • Tidak boleh bawa baki dan panggilan ke hadapan
  • Tidak Boleh Mejual Topup
  • Aplikasi tiada kemudahan untuk beli nombor VIP, Jual Topup dan Check Point Sendiri
  • Tiada Kempen Cabutan Bertuah Setiap Bulan Untuk Pengguna Simkad
  • Tiada Peluang Untuk Menjana Pendapatan Sama Sekali

TONEWOW

  • Boleh SMS, Panggilan dan Internet
  • Boleh Proses Kekalkan Nombor Lama
  • Kelajuan Internet 4G+
  • Baki data dan panggilan boleh di bawa ke hadapan
  • Boleh Menjual Topup
  • Kemudahan aplikasi myWOW untuk topup, langgan pakej, beli nombor VIP, jual topup dan check point wowCher
  • Kempen cabutan bertuah setiap bulan untuk pengguna simkad Tonewow
  • Boleh menjana pendapatan berterusan setiap bulan yang boleh diwarisi kepada keluarga

Bagaimana cara untuk anda tebus mata ganjaran Wowcher.

Kelebihan apabila anda menggunakan aplikasi myWow.

Bukti pendapatan boleh diwarisi kepada keluarga anda.

POINT REWARD

Berapa setiap bulan anda topup? Adakah anda mendapat pulangan dengan topup anda? Dengan simkad Tonewow, bukan sahaja dapat menjana pendapatan, malah akan mendapat reward point dan boleh ditukarkan dengan barangan keperluan di kedai terpilih di seluruh Malaysia.

Setiap kali anda topup atau daftarkan simkad baharu, anda akan menerima point dari Tonewow.

Anda boleh gunakan point wowCher anda di KK Super Mart seluruh Malaysia untuk membeli barang keperluan harian.

Anda bukan saja berpeluang untuk jana pendapatan setiap bulan, malah berpeluang melancong secara percuma.

TAHUKAH ANDA

Adakah anda masih mencari peluang untuk menambahkan duit sampingan tetapi modal tak banyak?

Mungkin peluang ini boleh membantu atasi masalah "kanser poket" anda.

1. DENGAN MODAL RM 10
Anda sudah pun boleh memulakan perniagaan dengan menjadi pengedar simkad Tonewow.
2. APA HEBATNYA PERNIAGAAN INI?
Anda sudah pun boleh memulakan perniagaan dengan menjadi pengedar simkad Tonewow.
3. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA BILA MEREKA NAK TOPUP
Tahulah mereka nak topup bila kredit sudah habis.
4. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA APA SEBAB MEREKA TOPUP
Memang mereka terpaksa topup. Nak buka Facebook, Youtube, TikTok, stalk orang, stalk Whatsapp story, semua kena ada data.
Nak ada data, kena topup.
5. KERANA MUSTAHIL MANUSIA GUNA HENFON SEMINGGU SAHAJA
Mereka akan guna hingga akhir hayat selagi mereka berhubung dengan orang lain.
6. TIDAKKAH ANDA NAMPAK POTENSI INI?
Modal hanya RM10 untuk anda menjadi pengedar simkad Tonewow.
7. SUDAH LETIH GUNA HENFON TETAPI TAK DIBAYAR?
Sertai perniagaan ini. Saya akan bantu dan kita berjaya sama-sama.
8. ANDA JUAL SIMKAD ITU SEKALI
Tetapi anda dibayar berkali-kali, setiap kali mereka topup. Bertubi-tubi duit masuk. Ini duit percuma..
9. ANDA TIDAK PERLU SURUH MEREKA TOPUP
Mereka akan topup sendiri anda beri anda duit. Secara terpaksa..
10. JIKA MEREKA SELESA GUNA SIMKAD TONEWOW
Mereka topup bukan sekali, tapi berkali-kali tanpa henti. Ya, tanpa henti...
11. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA BERAPA RINGGIT MEREKA TOPUP
Berapa duit mereka ada, mereka akan keluar duit itu sendiri. Ia sudah jadi satu keperluan.
12. JIKA MEREKA NAK TOPUP, MEREKA TAK PERLU KACAU ANDA
Mereka boleh topup di mana saja kedai topup diseluruh Malaysia. Hanya perlu topup DiGi. 
Anda tak perlu pening kepala topupkan mereka.
13. APA KERJA ANDA?
Kerja anda hanya mengajak mereka bertukar kepada jenama simkad Tonewow. Nombor lama sedia ada boleh dikekalkan.
14. NAK JOIN TONEWOW, JANGAN MINTA PENDAPAT ORANG LAIN

Sebab bila kita susah, orang lain hanya mampu berkata bersabarlah.

PANDUAN TONEWOW

Apabila anda sertai sahaja bisnes ini, anda akan menerima 100% panduan dari kami. Sistem telah dibekalkan, anda hanya perlu ikut sahaja dan menerima pendapatan setiap bulan. Kami adalah tim yang terbaik di dalam Tonewow.

Anda akan diajar bagaimana memulakan bisnes ini dari A hingga Z bersama dengan tim kami.

Anda akan mendapat tips dan tutorial cara untuk membuat promosi. Segala bahan untuk promosi kami yang sediakan.

Kami setiap kan coaching secara Live di FB group rahsia setiap minggu 2 kali secara percuma untuk anda.

Kami sediakan group coaching di group whatsapp setiap hari isnin dan khamis untuk membantu anda promosi.

Kami sediakan insentif 130 simkad percuma dan hadiah lumayan untuk anda yang telah mencapai target.

Kami raikan usaha-usaha pada siapa yang telah mencapai tahap terbaik eg Hall of Fame, Sijil dan Percutian percuma.

DAPATKAN SIMKAD

Kami sediakan harga promosi untuk anda. Ia akan ditutup tidak lama lagi. Dalam promosi ini apa yang anda akan dapat?

Anda akan mendapat Simkad Tonewow.

Percuma Pocket Book (panduan guna simkad Tonewow)

Flyers percuma untuk anda membuat promosi.

Panduan memulakan bisnes Tonewow.

Group support yang aktif.

Diskaun untuk pembelian simkad .

Coaching berterusan 4 kali seminggu.

PROMOSI TERHAD!!

Promosi ini khas untuk buat yang mendaftar dalam tempoh 24 Jam dari sekarang.

Alang-alang anda sertai, baik dapatkan semua kelebihan-kelebihan ini!!

80% bisnes gagal kerana kita selalu berfikir “apa orang kata”.

Bila nak buat bisnes saja, kita akan fikir “Kalau aku gagal nanti apa pula orang kata”

Bila nak mula promote dekat FB saja, kita akan fikir “Kalau tak ada yang beli nanti apa orang kata”

Bila nak buka mulut cerita saja, kita akan fikir “Kalau dia reject aku nanti macam mana”

Kita selalu fikir apa orang kata. Tapi bila kita tak ada duit, tak fikir pula apa mereka kata. Jangan buang masa fikirkan kata mereka. Bukan bila kita lapar, mereka yang belikan kita beras pun.Tak perlu fikirkan mulut mereka.

Lebih baik kita fikirkan mulut anak isteri kita yang nak disuap tu.

Penerangan Percuma

Jangan risau, saya akan ajar anda dari zero to hero bagaimana ada boleh mendapat income pasif setiap bulan.

TAHUKAH ANDA

Adakah anda masih mencari peluang untuk menambahkan duit sampingan tetapi modal tak banyak?

Mungkin peluang ini boleh membantu atasi masalah "kanser poket" anda.

1. DENGAN MODAL RM 10
Anda sudah pun boleh memulakan perniagaan dengan menjadi pengedar simkad Tonewow.
2. APA HEBATNYA PERNIAGAAN INI?
Anda sudah pun boleh memulakan perniagaan dengan menjadi pengedar simkad Tonewow.
3. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA BILA MEREKA NAK TOPUP
Tahulah mereka nak topup bila kredit sudah habis.
4. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA APA SEBAB MEREKA TOPUP
Memang mereka terpaksa topup. Nak buka Facebook, Youtube, TikTok, stalk orang, stalk Whatsapp story, semua kena ada data.
Nak ada data, kena topup.
5. KERANA MUSTAHIL MANUSIA GUNA HENFON SEMINGGU SAHAJA
Mereka akan guna hingga akhir hayat selagi mereka berhubung dengan orang lain.
6. TIDAKKAH ANDA NAMPAK POTENSI INI?
Modal hanya RM10 untuk anda menjadi pengedar simkad Tonewow.
7. SUDAH LETIH GUNA HENFON TETAPI TAK DIBAYAR?
Sertai perniagaan ini. Saya akan bantu dan kita berjaya sama-sama.
8. ANDA JUAL SIMKAD ITU SEKALI
Tetapi anda dibayar berkali-kali, setiap kali mereka topup. Bertubi-tubi duit masuk. Ini duit percuma..
9. ANDA TIDAK PERLU SURUH MEREKA TOPUP
Mereka akan topup sendiri anda beri anda duit. Secara terpaksa..
10. JIKA MEREKA SELESA GUNA SIMKAD TONEWOW
Mereka topup bukan sekali, tapi berkali-kali tanpa henti. Ya, tanpa henti...
11. MEREKA TAK PERLU BERITAHU ANDA BERAPA RINGGIT MEREKA TOPUP
Berapa duit mereka ada, mereka akan keluar duit itu sendiri. Ia sudah jadi satu keperluan.
12. JIKA MEREKA NAK TOPUP, MEREKA TAK PERLU KACAU ANDA
Mereka boleh topup di mana saja kedai topup diseluruh Malaysia. Hanya perlu topup DiGi. 
Anda tak perlu pening kepala topupkan mereka.
13. APA KERJA ANDA?
Kerja anda hanya mengajak mereka bertukar kepada jenama simkad Tonewow. Nombor lama sedia ada boleh dikekalkan.
14. NAK JOIN TONEWOW, JANGAN MINTA PENDAPAT ORANG LAIN

Sebab bila kita susah, orang lain hanya mampu berkata bersabarlah.

80% bisnes gagal kerana kita selalu berfikir “apa orang kata”.

Bila nak buat bisnes saja, kita akan fikir “Kalau aku gagal nanti apa pula orang kata”

Bila nak mula promote dekat FB saja, kita akan fikir “Kalau tak ada yang beli nanti apa orang kata”

Bila nak buka mulut cerita saja, kita akan fikir “Kalau dia reject aku nanti macam mana”

Kita selalu fikir apa orang kata. Tapi bila kita tak ada duit, tak fikir pula apa mereka kata. Jangan buang masa fikirkan kata mereka. Bukan bila kita lapar, mereka yang belikan kita beras pun.Tak perlu fikirkan mulut mereka.

Lebih baik kita fikirkan mulut anak isteri kita yang nak disuap tu.

PROMOSI TERHAD!!

Promosi ini khas untuk buat yang mendaftar dalam tempoh 24 Jam dari sekarang.

Alang-alang anda sertai, baik dapatkan semua kelebihan-kelebihan ini!!

PANDUAN TONEWOW

Apabila anda sertai sahaja bisnes ini, anda akan menerima 100% panduan dari kami. Sistem telah dibekalkan, anda hanya perlu ikut sahaja dan menerima pendapatan setiap bulan. Kami adalah tim yang terbaik di dalam Tonewow.

Anda akan diajar bagaimana memulakan bisnes ini dari A hingga Z bersama dengan tim kami.

Anda akan mendapat tips dan tutorial cara untuk membuat promosi. Segala bahan untuk promosi kami yang sediakan.

Kami setiap kan coaching secara Live di FB group rahsia setiap minggu 2 kali secara percuma untuk anda.

Kami sediakan group coaching di group whatsapp setiap hari isnin dan khamis untuk membantu anda promosi.

Kami sediakan insentif 130 simkad percuma dan hadiah lumayan untuk anda yang telah mencapai target.

Kami raikan usaha-usaha pada siapa yang telah mencapai tahap terbaik eg Hall of Fame, Sijil dan Percutian percuma.

NAK TAHU TIPS-TIPS UNTUK MEMULAKAN BISNES TANPA RUGI?

Tips ini saya kongsikan hasil dari 9 tahun pengalaman menjalankan bisnes. Klik disini:
TIPS PERCUMA! 
* Sila buat pengesahan email anda selepas mengisi di semua ruangan yang di perlukan
close-link