TESTIMONI SEBENAR

Syarikat Tonegroup telah beroperasi hampir 10 tahun dimana ia bermula pada tahun 2010 lagi. Pengguna simkad telah hampir 2 juta dan syarikat membayar 5 juta sebulan kepada seluruh ahli yang memasarkan simkad Tonewow.

Bayangkan, sepanjang hampir 10 tahun ini, syarikat tak pernah lambat satu hari pun membayar komisen kepada seluruh ahlinya apatah lagi gagal membayar komisen. Anda boleh fikirkan, adakah majikan di tempat anda bekerja membayar gaji bulanan kepada semua pekerjanya sebanyak yang Syarikat Tonegroup membayar dan adakah sentiasa “on-time’?

Jika tidak, sudah pasti bisnes Tonewow ini lebih kukuh dan telus. Sepanjang 4 tahun saya memasarkan simkad Tonewow ini, pendapatan keseluruhan yang saya terima hampir 1 juta. Jika saya sahaja anda sudah rasa banyak, sebenarnya ramai lagi yang berjaya mengubah hidup di dalam peluang ini.

SAYA TUNJUKKAN HASIL DARI TAHUN 2014-2016 DI DALAM TONEWOW

Pendapatan May 2019


Pendapatan Jun 2019


Pendapatan Julai 2019


Pendapatan Ogos 2019


VIDEO

Saya sertakan satu video bukti pendapatan yang saya terima akaun maybank. Gambar mungkin orang kata boleh edit kan? Jadi saya tunjukkan video, jadi tiada alasan lagi.

DARIPADA RM 53 RIBU KEPADA RM 93 RIBU

Penerangan Percuma

Jangan risau, saya akan ajar anda dari zero to hero bagaimana ada boleh mendapat income pasif setiap bulan.

NAK TAHU TIPS-TIPS UNTUK MEMULAKAN BISNES TANPA RUGI?

Tips ini saya kongsikan hasil dari 9 tahun pengalaman menjalankan bisnes. Klik disini:
TIPS PERCUMA! 
* Sila buat pengesahan email anda selepas mengisi di semua ruangan yang di perlukan
close-link