PANDUAN MEMULAKAN PERNIAGAAN TONE WOW

Pertama sekali TAHNIAH kepada anda yang telah menukar kepada simkad Tone Wow dan ingin memulakan bisnes ini. Anda telah melakukan perkara yang tepat. Disini saya sediakan panduan untuk anda memulakan bisnes Tone Wow.

Fokus Anda : Ajak Kenalan Guna Simkad Tone Wow

πŸ‘‰ Kerja anda di dalam bisnes ini sangat mudah. Anda hanya perlu mengajak orang lain bertukar kepada simkad Tone Wow. Lebih ramai orang bertukar, lebih banyak pendapatan anda perolehi.


πŸ‘‰ Anda dibayar hasil dari topup pelanggan anda. Mereka boleh TOPUP DIMANA sahaja tanpa perlu cari anda. Setiap kali mereka topup, anda akan terus dibayar. Duit akan di bank in ke dalam akaun bank anda setiap 21 haribulan.


πŸ‘‰ Katakan ada pelanggan anda topup di kota bharu, anda sedang bercuti di sarawak, tak pasal-pasal komisen masuk ke dalam akaun bank. Lagi ramai pelanggan anda, sudah tentu lagi ramai akan topup, maka komisen anda juga sudah pasti LEBIH BESAR!


Kenapa Bisnes Ini Terbaik?

πŸ‘‰ Bisnes ini, Repeat Sales sangat tinggi dan Kalis Ekonomi. Setiap bulan pasti semua orang akan topup @ bayar bil kerana ia adalah satu keperluan. Jadi anda tak akan putus menerima komisyen dari topup mereka . Walaupun ekonomi merudum sekalipun, pasti semua akan terus guna handphone kan?


πŸ‘‰ Simkad Murah dan Plan yang Hebat!

Dengan Plan yang berbaloi, Data 89GB dan 156GB siap dengan Unlimited Call seluruh rangkaian. Simkad hanya serendah RM12.50 sahaja, pasti mudah untuk dijual.

30 Juta Pengguna Telefon Bimbit

Market sangat luas, semua orang guna Handphone.

Dari muda hingga ke tua, tidak kira jantina dan pangkat, semua pasti guna handphone dan topup @ bayar bil setiap bulan.


Saya beri pengiraan mudah,


Katakan dari 30 juta pengguna henfon, anda hanya daftarkan 0.01% sahaja untuk menjadi pelanggan anda dan katakan mereka topup RM50 sebulan:


3,000 orang x RM50 x 10% (komisen)

= RM15,000


Ini baru topup sekali. Jika mereka topup setiap bulan, maka tiap-tiap bulan anda akan dapat RM15,000 tersebut. Padahal anda daftarkan sekali sahaja, tetapi dapat duit berkali-kali.


Bayangkan berapa lama mereka akan guna henfon. 1 tahun, 5 tahun, selama-lamanya?


Fuhhh…. Berpeluh nak kira…

.


Perkara Pertama Anda Perlu Buat:

Tonton video ini. Anda akan belajar bagaiman Buat Duit dalam Tone Wow.

Slide ketepi untuk tahu kelebihan simkad Tone Wow.

Perkara Kedua Anda Perlu Buat

Tonton video ini. Durasi hanya 9 minit, sudah cukup buatkan anda tahu apa kelebihan simkad Tone Wow

thin

2️⃣ Ada 3 nama Simkad Tone Wow:

(1) Simkad Lite

  • Harga RM 12.50
  • Tiada kredit dan data
  • Komisyen 5%, 2%, 7%

(2) Simkad Push

  • Harga RM27.50
  • Ada kredit RM10
  • Komisyen 6%, 2%, 9%

(3) Simkad Biz

  • Harga RM98
  • Ada kredit RM30
  • Komisyen 10%, 3%, 13%

3️⃣ Cara untuk membeli simkad Tone Wow:

1. Anda boleh membeli pada Introduser atau Upline anda.


2. Jika tidak membantu, anda boleh dapatkan di kawasan berdekatan anda (klik disini)

3. Anda boleh order melalui Whatsapp Office HA Falah 01123523312. Simkad akan di pos terus ke alamat rumah anda.


4. Anda juga boleh membeli di HQ Tone Wow, Sri Petaling, KL klik lokasi (disini)


4️⃣ Cara untuk daftarkan Simkad Tone Wow


πŸ‘‰ Untuk daftarkan simkad anda, sila rujuk pada orang yang perkenalkan simkad Tonewow ini kepada anda. Mereka akan mendaftarkan simkad anda melalui aplikasi MYWOW.


πŸ‘‰ Jika anda hendak mendaftarkan pelanggan anda pula, daftarkan melalui aplikasi MYWOW anda.


πŸ‘‰ Cara daftarkan pelanggan melalui aplikasi MYWOW boleh tonton video ni:

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK BELAJAR

Anda perlu tahu

bagaimana cara guna simkad

Tone Wow

Kelajuan Internet

Tone Wow

Feedback dari Pengguna simkad Tone Wow
(TEKAN GAMBAR UNTUK BESARKAN)
0:00
0:00

Real Testimoni

Ajen Tone Wow ini dedahkan pendapatan beliau sebanyak 36,000 sebulan.

Slide ketepi untuk video seterusnya.

Teknik rahsia pertama adalah 2 STEP.

Dengan 2 langkah sahaja, anda boleh menjana pendapatan RM1,300 sebulan.

Slide ketepi untuk video seterusnya

Teknik 100 user.

Dengan teknik ini, anda pasti menjana pendapatan 1,000-2,000 sebulan.

Teknik 2 step perlu mengharapkan yang lain ikut seperti anda. Tetapi teknik 100 user adalah dari usaha diri anda sendiri.

heavy

SERTAI GROUP SUPPORT

Sertai group support Facebook. Di situ anda akan mendapat banyak info penting dan Live Coaching akan dibuat setiap Hari Selasa.

Klik butang dibawah untuk sertai Group Support Facebook.

.


KEMBANGKAN BISNES ANDA

Setiap kali anda telah mendaftarkan Ahli Baru, berikan pautan website ini kepada Ahli tersebut. Anda tak perlu susah-susah untuk mengajar mereka. Berikan saja website dibawah ini, maka mereka akan belajar sendiri dan Berkembang!

Cara Untuk Periksa Komisen Anda

Apabila anda hendak memulakan bisnes Tone Wow, anda perlu tahu bagaimana untuk periksa Komisen anda. Anda boleh periksa komisen melalui Aplikasi MyWOW anda.

Cara Untuk Update Akaun Bank

Untuk Komisen masuk ke dalam akaun bank anda,

pastikan update akaun bank terlebih dahulu.

thin

3 INSENTIF UNTUK ANDA

Insentif Pertama: Wow Contest

WOW contest akan memberikan anda insentif Cash bulanan dan hadiah bernilai lebih dari RM10,000!


Contest ini terpecah kepada 2 iaitu

WOW 5 dan WOW 10


WOW5

Anda perlu daftarkan 5 ahli Tonewow seminggu (selama 4 minggu berturut-turut). Minima perlu ada 5 pendaftaran MNP


WOW10

Pula perlu daftarkan 10 ahli Tonewow seminggu (selama 4 minggu berturut-turut). Minima perlu ada 10 pendaftaran MNP


β€’ Capai WOW5: anda akan diberi hadiah cash RM50 & 5 tiket cabutan.


β€’ Capai WOW10: anda akan diberi hadiah cash RM100 & 10 tiket cabutan.



Tiket ini akan digunakan untuk Quarterly Contest Draw bagi merebut hadiah bernilai lebih dari RM10,000!


Antara hadiahnya adalah Iphone 12, Gold Bar, Laptop, Smartphone, Smart TV, 100 simkad, 50 simkad, Trip percutian hotel 5 bintang, Smart Watch dan handbag berjenama.


Untuk penerangan tentang WOW contest ini, anda boleh lihat video ini

3 INSENTIF UNTUK ANDA

Insentif kedua:
  • Kekalkan nombor lama 10 orang pengguna, maka anda boleh Claim 10 simkad percuma. Tiada had masa ditetapkan dan anda boleh claim berulang-ulang kali sampai lebam.


  • Jika anda sudah claim 10x simkad percuma, maka anda akan mendapat 10 tiket cabutan untuk menyertai Quaterly Draw Contest bagi merebut hadiah berjumlah RM10,000!


  • Untuk claim simkad percuma tersebut, anda boleh klik pautan whatsapp di bawah:


3 INSENTIF UNTUK ANDA

Insentif Ketiga: Auto Upgrade

SESIAPA BERJAYA AUTO UPGRADE, ANDA AKAN DAPAT CASH SEHINGGA RM250!


Capai Junior Center: RM50

Capai Service Center: RM100

Capai Branch Center: RM250


Upgrade adalah perkara paling penting jika anda nak tingkatkan komisen dengan lebih tinggi.


Dengan Upgrade kepada center, komisen anda bukan saja pada Tier 1,2 dan 3. Bahkan sehingga tier 4, 5, 6 hingga infinity tiers!


Grab peluang kempen auto upgrade untuk komisen tanpa had.


Untuk claim, sila klik kotak dibawah:


thin

Bahan Untuk Iklan

Saya sediakan bahan untuk anda gunakan buat iklan dan closing pelanggan.

Tak perlu susah-susah, semua dah tersedia!

(Pastikan anda install aplikasi Telegram terlebih dahulu)


Panduan Percuma Promosi Tone Wow

Ayat Power untuk iklan:

Ayat Pukau untuk Closing:

Tips Promosi dari ajen Tone Wow yang sudah Berjaya

Video Cara Cerita Tone Wow Pada Prospek:

Download 13 ebook ini sekarang untuk membantu anda dalam bisnes Tone Wow.:

Tips Emas


Saya berkongsikan kepada anda tips untuk mudah mendaftarkan ramai pelanggan.

Ahli Keluarga

πŸ‘‰ Mulakan dengan ahli keluarga dan kenalan rapat dahulu. Simkad ini memberikan data dan panggilan tanpa had dengan harga yang murah. Tukarkan simkad mereka dahulu. Banyak kelebihan yang mereka akan dapat. Anda boleh cipta hasil pendapatan dari situ.

Ramaikan Pelanggan

πŸ‘‰ Fokus anda ramaikan saja pelanggan di tier 1. Capai 30 orang pelanggan seawal yang boleh.

πŸ‘‰ Jika anda daftarkan user, pandukan dia untuk belajar cara guna simkad.

πŸ‘‰ Jika anda daftarkan dealer, pandukan dia untuk belajar panduan mula bisnes Tone Wow.

πŸ‘‰ Apabila mereka faham, mereka akan guna simkad Tone Wow sangat lama dan berkembang, anda juga yang untung.


(Rujuk Link di bawah untuk panduan buat User dan Dealer)


7 Soalan Famous Tentang Tone Wow

Soalan: Jika peringkat awal saya jual simkad, kemudian lama-kelamaan saya berhenti menjual, masih dapat tak komisen?

Jawapan: Ya dapat,

Kerana setiap bulan orang pasti akan topup. Handphone adalah satu keperluan. Ini adalah komisyen yang diterima hasil dari topup pelanggan.


Berapa Kos Maintain Setiap Bulan?

->Jawapan: Hanya serendah RM 30 sebulan sahaja sudah layak dapat komisen. Nak atau taknak memang kita akan topup pun. Pasti tak terbeban dengan kos maintain tersebut.

Apa Keunikan Bisnes Ini Berbanding Bisnes lain?

πŸ‘‰ Jawapan: Bisnes ini walaupun anda tinggalkan, pendapatan tetap akan dapat kerana pelanggan anda tetap akan topup. Ianya tidak akan berhenti selagi manusia menggunakan handphone.

πŸ‘‰ Buat bisnes ini bukan kerana kita suka jual simkad, tapi kerana kita tidak mahu terus mencari duit sampai ke tua. Pasti semua orang suka jika duit bekerja untuk kita kan?

Kenapa Orang Kata Bisnes Ini Duduk Diam Dapat Duit?

πŸ‘‰ Jawapan: Kerana Pendapatan kita adalah daripada Penggunaan, bukan semata-mata dari penjualan.

πŸ‘‰ Selagi mereka topup, kita akan terus dapat duit. Topup boleh dibeli dimana saja kedai tanpa perlu cari kita. Walaupun kita duduk di rumah saja, selagi orang terus topup, kita akan terus dapat duit. Hidup bebas tanpa bisnes melekat di badan.

Jika saya meninggal atau sudah tak buat bisnes ini tapi pelanggan saya terus topup, bagaimana dengan komisen itu?

πŸ‘‰ Jawapan: Komisyen akan pergi ke akaun bank waris anda. Ia tak akan hilang dan tidak akan hangus. Bisnes ini bukan sahaja anda buat untuk diri sendiri, bahkan untuk masa depan keluarga anda.

Jika Saya Nak Mulakan Bisnes Ini, Apa Syarat Untuk Jadi Pengedar/Ejen Simkad?

πŸ‘‰ Jawapan: Cukup dengan membeli sekeping simkad, anda sudah ada ID sendiri.

πŸ‘‰ Tiada Yuran

πŸ‘‰ Tiada Minima Simkad Perlu Beli

πŸ‘‰ Tiada Syarat Yang Menyusahkan

Apa Jaminan Bisnes Ini Terus Ada?

πŸ‘‰ Jawapan: Selagi manusia terus guna Handphone, selagi itu bisnes ini terus relevan.

πŸ‘‰ Datanglah ekonomi jatuh, Covid 19, kerajaan bertukar, ayah kahwin lagi, pendapatan anda tidak akan terjejas kerana manusia terus topup dan guna henfon.

πŸ‘‰ Ini bukan bisnes trending atau bermusim, ini bisnes PRODUK KEPERLUAN

Ada e-book tak untuk digunakan buat rujukan diri sendiri dan bantu dealer baru saya?

πŸ‘‰ Jawapan: Ya Ada

πŸ‘‰ Download 13 ebook ini sekarang untuk membantu anda dalam bisnes Tone Wow.

thin

Video Inspirasi

Pengalaman saya memulakan bisnes Tone Wow ini bermula dari RM53,

sehingga membuahkan hasil kepada RM93,000.

Moga memberi motivasi.

heavy

CABAR DIRI ANDA

DENGAN UJIAN

TONE WOW

Untuk menguji sejauh mana kefahaman anda di dalam Bisnes Tone Wow ini, Sila klik butang di atas untuk menjawab soalan yang diberikan. Jika anda berjaya mendapat markah 85% keatas di dalam ujian ini,

Anda akan mendapat hadiah TOPUP PERCUMA dari leader anda.


KLIK SEKARANG!